Historien

Vores HISTORIE

Nogen påstår det tager mange år at komme i historiebøgerne, men vi mener vi skaber nistorie løbende, hver dag - lige nu!

1863

Ejendommen for Årre Kro har sine historiske rødder helt tilbage til år 1863. Dengang blev kroen drevet som kombineret Kro og Købmandsforretning samt handelssted for bøndernes kød, mælk, æg og smør.


Der er sket rigtig meget siden første snaps blev serveret på kroen i 1863 - utallige ombygninger, runder af moderniseringer, varme installationer og elektricitet er kommet til.

I dag er Årre Kro fuldt integreret med tidens faciliteter som wifi, projektor, musikanlæg og naturligvis store køleskabe til forskellige specialbryggede øl.


Jo, jo - uret har slået mange slag på Årre Kro - i 2003 besluttede en flok initiativrige brogere at kroen kunne overtages på borgeraktier, og siden dengang er det gået stærkt.


I dag er vi i kulisserne bag den veldrevne landsbykro, Årre Kro - og det er ikke ambitioner vi mangler!

Med en fantastisk bestyrelse og ejerkreds i ryggen, nyder vi godt af en bred opbakning til de mange projekter der har været søsat igennem årene.


Lige nu arbejder vi på 2 gennemgribende projekter:

1. Udviddelse af lager og nyt mandskabsrum

2. Ombygning af restaurant, indgang og receptionsområde


Vi er lige nu igang med at skaffe finansiering til de 2 projekter og forventer at igangsætte det første projekt i løbet af 2020!

Vil du vide mere

Følg MED


Få en nyhedsmail hver gang vi skriver historie, eller når vi har noget på hjertet - tilmeld dig her: